22 september 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Paddestoel zoekt nieuwe eigenaar

Geplaatst op: 10 juli 2017

Ria Smalbrugge stopt met haar winkel in tweedehands kinderkleding De Paddestoel. Momenteel is eigenares Ria Smalbrugge nog druk op zoek naar geïnteresseerden die de zaak aan de Hoogstraat willen overnemen.
“Ik ben het samen begonnen, maar na 1,5 jaar heb ik het alleen voortgezet. Ik wilde het vijf jaar de kans geven, en dat heb ik gedaan. Helaas koste het mij alleen teveel werk voor wat het opbrengt”, vertelt Ria.
Tegelijk kijkt ze terug op een mooie tijd. “Ik ben een ervaring rijker.” Ook is ze van mening dat een kleine stad als Hasselt wel degelijk gebaat is bij een mooie winkel in tweedehands kleding. “Het kan echt een trekpleister zijn, tweedehands kleding is nog steeds heel populair.”

Smalbrugge heeft het plan om eind oktober te stoppen met haar zaak. Omdat ze dan eind juli de huur op moet zeggen, moet ze in de komende weken uitsluitsel hebben over een eventuele overname. Twee opties zijn daarbij bespreekbaar: De Paddestoel voortzetten of alleen het overnemen van de inventaris.
In augustus staat nog een ‘eurodag’ in de agenda, waarbij ze al veel van de inboedel verwacht kwijt te raken. Van klanten heeft ze veel reacties ontvangen dat ze het jammer vinden dat zij ermee stopt.

Na vijf jaar ondernemerschap heeft Smalbrugge het plan om haar oude werk op te pakken als doktersassistentie in een praktijk of het ziekenhuis.

Wie geïnteresseerd in het overnemen van de winkel kan Ria bellen via 06 33 13 99 33.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore