20 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gebakken sponzen gevonden in Van Stolkspark

Geplaatst op: 10 juli 2017

In het Van Stolkspark zijn gebakken sponzen aangetroffen. Deze melding ontving de politie meldt wijkagent Bertri Post op twitter. De agent waarschuwt hondenbezitters goed op te letten tijdens het uitlaten van de viervoeters.

Vanuit plaatsen overal in het land komen dit jaar meldingen van aangetroffen gebakken sponzen. Het lijkt een hype te zijn onder dierenhaters. Honden, maar ook katten vinden de sponzen aantrekkelijk om te eten. Als het beest zo’n gebakken spons opeet, zwelt het ding op in de maag. Beesten kunnen er zware maag- en darmproblemen aan over houden met soms de dood als gevolg.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Gebakken sponzen gevonden in Van Stolkspark”

Nightstore