19 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Anna van der Breggenstraat’ nog niet in de planning

Geplaatst op: 11 juli 2017

Kersverse Giro-winnares Anna van der Breggen schoof gisteren aan bij de talkshow van Eva Jinek op NPO 1. Aan het eind van haar gesprek vertelde Jinek aan Anna dat er in Hasselt een straat naar haar vernoemd zou worden. De olympisch kampioen zei dat ze dat nog niet eerder had gehoord. Hoewel het plan al wel eens was gesuggereerd blijkt uit navraag vandaag dat de gemeente nog niet een Anna van der Breggenstraat’ in de planning heeft.


De gemeentevoorlichting meldt dat vanuit de straatnamencommissie nog niet wordt gewerkt aan een straat of plein met de naam van de wielerkampioen. Tegenover Eva Jinek gaf Anna aan dat zij het wel leuk zou vinden als er daadwerkelijk een straat naar genoemd zou worden. Dat in tegenstelling tot huldigingen waar ze niet zo van houdt, vertelde ze maandagavond.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “‘Anna van der Breggenstraat’ nog niet in de planning”

Nightstore