28 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Pink & Zo sluit de deuren na Hassailt

Geplaatst op: 13 juli 2017

Kinderkledingzaak Pink & Zo aan de Hoogstraat 6 gaat de deuren sluiten. Helaas is er geen andere keus door prive omstandigheden, zegt eigenaresse Helma Winkelman. Daarom zijn er de komende periode hoge kortingen.

Op dit moment is het 5 halen 2 betalen*  ( * originele prijs ). De kortingen kunnen oplopen tot 70%. Tot 29 juli is de zaak nog geopend. Kinderkleding vanaf maat 50 t/m 176 dus een mooie kans om nog leuke kleding voor uw kind te kopen. Cadeaubonnen kunnen tot en met 29 juli nog worden ingeleverd .

De openingstijden zijn van woensdag tot vrijdag van 10.00u tot 17.00u en op zaterdag van 10.00u tot 16.00u. Tijdens het evenement Hassailt veel extra aanbiedingen op de kraam !

En wellicht is er iemand die de winkel wil voorzetten? Die kan contact opnemen met Helma Winkelman info@pinkenzo.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore