20 september 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Concert Herman van Vliet in de Grote Kerk

Geplaatst op: 16 juli 2017

Het derde concert in de zomerserie orgelconcerten op het Rudolf Knol orgel in de Grote of Stephanuskerk op zaterdag 22 juli wordt verzorgd door Herman van Vliet uit Amersfoort. Van Vliet heeft al meer dan 30 keer een concert verzorgd in de al jarenlang georganiseerde zomerseries orgelconcerten.

Hij is een begaafd organist die al vele onderscheidingen in ontvangst heeft mogen nemen. Met name is hij een ambassadeur van de Franse orgellitteratuur. Hij heeft weer een boeiend en afwisselend programma samengesteld met werken van Joh. Seb. Bach, Mendelssohn Bartholdy, Widor, Bonset en Cochereau.

Het concert wordt geopend met een eigen koraalbewerking terwijl het concert besloten wordt met de bekende Fantasie over het Lutherlied van Jan Zwart t.g.v. 500 jaar Reformatie. Het concert begint om 20.00 uur. Het volgende concert zal op zaterdag 12 augustus worden verzorgd door Minne Veldman.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore