22 september 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Groot applaus voor Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 22 juli 2017

Tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Hasselts Fanfare is het gras van het Roda JC stadion afgemarcheerd met een groot applaus. Na twee jaar repeteren, de laatste weken iedere dag was het om iets over 1 eindelijk zover. 

Na de aankondiging van de speaker macheerde Hasselts Fanfare synchroon over het veld. Het begon met gezang van de drummers en het eerste applaus kwam al van de tribunes af. De jury liep dicht om de band heen om te controleren of ze synchroon liepen, de muziek goed was en bovenal of het geheel aansprak.

Tegen vijf uur zal het laatste korps gespeeld hebben en zullen de punten verdeeld worden. “We hopen boven de 80 punten te komen en de gouwen plak mee te kunnen nemen naar Hasselt”, vertelde een fervent supporter van de Fanfare vanmorgen op de stoep van Parkstad Limburg

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn

Reacties zijn gesloten.

Nightstore