18 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hassailt kan bijna losbreken

Geplaatst op: 26 juli 2017

Donderdag om 12.00 uur gaat Hassailt officieel van start. Overal in de regio liggen al deelnemers die morgenochtend naar Hasselt varen. Dat gebeurt vanuit Zwolle en Zwartsluis, waar de Havendijk woensdagmiddag al vol lag met prachtige aken.

Ze vertrekken donderdag rond 11.00 uur naar Hasselt. Op dat moment beginnen de exposities van de Hasselter Expressie Klub en de Historische Vereniging Hasselt. Om 11.30 uur zorgt het Senioren Orkest voor het eerste muzikale optreden tijdens Hassailt. Hoogtepunt op de eerste dag is ongetwijfeld ook het grachtenconcert van Hasselts Fanfare, om 21.00 uur.

De schepen varen overigens tussen 12.00 en 16.00 uur de Hasselter grachten binnen. Ook in Hasselt liggen trouwens al een aantal schepen te wachten, zoals blijkt uit de foto’s van Gerrit Slurink. Erik Driessen fotografeerde in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore