22 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

2.000 euro voor Reddingsbrigade

Geplaatst op: 29 juli 2017

De Reddingsbrigade Hasselt nam vanmorgen 2.000 euro in ontvangst, ter gelegenheid van Hassailt. Gever was Nh1816 verzekeringen, die goede doelen of evenementen met een duidelijk maatschappelijk belang steunt.

Tom van Dijk, eindverantwoordelijke waterhulpverlening bij zwem- en reddingsbrigade Hasselt, nam de cheque in ontvangst en verzekerde de aanwezigen dat het geld ingezet zal worden om de veiligheid op en rondom het water nog verder te vergoten.

De Reddingsbrigade is met Hassailt dagelijks met gemiddeld 20 vrijwilligers paraat en heeft tot nu toe, los van een paar kleine ongeregeld heden, geen noemenswaardig hulp hoeven te verlenen.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore