23 september 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Muzikale talenten geven concert in De Veldschuur

Geplaatst op: 8 augustus 2017

Het duo Stricks en Strings geeft 19 augustus een uniek concert in De Veldschuur. Het duo, bestaat uit harpiste Sterre Koopman, afkomstig uit Hasselt, en marimba speler Coen Dijkstra. Beiden zijn bezig met hun masteropleiding aan de Hochschule fur Musik in het Duitse Detmold. 

Zowel Sterre als Coen begonnen hun muzikale opleiding op 9-jarige leeftijd en beiden studeerden ze cum laude af in 2016. Wel zijn beiden via verschillende wegen in Duitsland terechtgekomen. Sterre speelde onlangs nog mee met het openingsconcert van Hasselts Fanfare tijdens Hassailt.

Naast solo harp speelt Sterre ook in orkesten en ensembles, neemt ze deel aan meerdere concoursen in Nederland en Duitsland, maakt ze kamermuziek, volgde ze masterclasses bij verschillende bekende harpisten en heeft ze al diverse prijzen in de wacht gesleept.

Sterre en Coen willen graag anderen ook laten genieten van hun samenspel van harp en marimba.
Aanvang van het concert is 15.00 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore