19 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Euifeest-sfeer zwelt aan in het straatbeeld

Geplaatst op: 22 augustus 2017

Buren Alie en Janny zijn druk met de zoo in de Bunthaak

Op de straten is het nog vrij rustig in de laatste week van de bouwvak. Nog niet iedere Hasselter is terug van vakantie. Maar met Euifeest voor de deur wordt er al wel druk versierd in de straten.
Buren Janny Borst en Alie Sellies waren dinsdagmiddag druk in touw om het eerste blok van de Bunthaak om te toveren tot een kleurrijke dierentuin. “Met een beetje van onszelf en een beetje van een ander” dragen ze mee aan het Euifeest-gevoel voor hun huizen. “We begonnen hier ooit te versieren met de hele straat, maar nu doen sommigen het per blok”, vertelt Janny.

Om de hoek op de splitsing van Sikkel en Zicht verrijst een verzameling ‘foute’ feestlocaties. Met thema’s als ‘Pool Party’, Disco en Après Ski wordt een stuk Sikkel opgevrolijkt. Esther Talma is bezig voor haar huis waar een manshoge skihut staat. De eer is voor echtgenoot Patrick, die het ‘bouwwerk’ heeft opgetrokken. “Vorig jaar hebben we hier niets gemaakt, maar dit jaar hebben we toch weer opgepakt, en een paar overburen doen ook mee.

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour