20 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Willem Egbertsstraat negen weken afgesloten

Geplaatst op: 24 augustus 2017

De Willem Egbertsstraat is vanaf 5 september negen weken afgesloten. De gemeente vervangt in die periode het asfalt voor klinkers. Ook komt er een nieuwe wegfundering en nieuwe verharding in de parkeervakken.

Het werk wordt in aaneengesloten fases uitgevoerd, zodat niet het gehele werkgebied gelijktijdig wordt opengebroken. Tijdens de uitvoering is de Willem Egbertsstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. De straat is (grotendeels) wel bereikbaar voor bewoners en bestemmingsverkeer. Bewoners van de Willem Egbertsstraat kunnen hun auto elders in de straat of in aangrenzende straten parkeren.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore