28 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Problemen met inschrijving houtdorp

Geplaatst op: 25 augustus 2017

De kinderen konden zich afgelopen dagen inschrijven voor het VBK-houtdorp (basisschoolkinderen van groep 5 t/m groep 8), maar de organisatie heeft problemen gehad met de website. Daardoor zijn veel inschrijvingen niet aangekomen. Het probleem lijkt nu opgelost. Daarom roept de organisatie iedereen op om nogmaals in te schrijven, als ze na inschrijving geen bevestigingsmail met groepsnummer hebben ontvangen.

“Mocht het nog niet lukken via het inschrijfformulier dan mag je je ook aanmelden op vbwhasselt@hotmail.com met vermelding van naam, adres, geboortedatum en deze gegevens van een vriendje of vriendinnetje. Wij bieden jullie onze welgemeende excuses voor het ongemak en we hopen dat we vanaf vandaag alsnog vele inschrijvingen mogen ontvangen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore