20 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Mannenkoor IJsselmond start met zangseizoen

Geplaatst op: 26 augustus 2017

Komende donderdag start Gereformeerd Mannenkoor IJsselmond uit Hasselt met een nieuw zangseizoen. “Het afgelopen seizoen hebben we als koor heel wat meegemaakt. We mochten mooie concerten geven in de regio. Een aantal malen hebben we mogen zingen in verzorgingstehuizen en één van de hoogtepunten, het adventsconcert gehouden samen met het koor Glorify uit Meppel onder leiding van Jaap Kramer”, meldt het koor.

Sinds het begin van het afgelopen seizoen staat dat onder leiding van Urker Marinus ten Napel. “Een zeer getalenteerde jonge dirigent. Met hem kunnen we terug zien op een fijn seizoen en we hopen nog vele jaren met elkaar samen te werken. Elke repetitie verrast hij ons bij binnenkomst met een korte improvisatie op piano.”

Het koor zoekt nieuwe leden.  “We willen graag ons repertoire verder uitbreiden. Een repertoir dat gedurende bijna 25 jaar is ontstaan. Als rode draad door alle stukken klinkt de lof aan onze God en Vader. Aan Hem komt de dank toe !Medio juni 2018, om precies te zijn 10 juni 2018 bestaat ons koor 25 jaar ! We willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan.”

IJsselmond nodigt belangstellenden uit om samen het seizoen te starten. “Al eens lid geweest van ons koor? Wellicht is dit een mooie gelegenheid om voor een jaar eens weer mee te zingen en zo samen ons jubileum te vieren. Onze koorleden komen uit de wijde regio, dus er wonen vast koorleden bij u in de buurt met wie u kunt meerijden naar Hasselt. Kortom, mannen van 16 jr. en ouder, u bent van harte welkom en dit is hét moment om in te stappen.”

Graag tot ziens op donderdag 31 augustus a.s. om 20:00uur in de Ontmoetingskerk aan de Weedebrink 1.

Voor informatie, neem contact op met Erik Westhuis (voorz.)  tel.: 0527-241068

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore