18 september 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dorcaswinkel wisselt de kledingcollectie

Geplaatst op: 29 augustus 2017

Alle zomerkleding is na de laatste stuntweek afgevoerd naar het Dorcaskledingdepot in Hasselt en de najaars- en wintercollectie hangt alweer te pronken in de schappen. Vanwege een overvloed aan boeken, gaan wij nog even door met onze befaamde boekenmarkt. Alle boeken op de boekenkraam 2 voor 1 euro.
Minder prettig is dat Dorcas nog regelmatig wordtgeconfronteerd met goederen die buiten openingstijden bij de winkel worden neergezet. Over het algemeen laat juist de kwaliteit van die goederen nogal eens te wensen over, waardoor zij zelf opdraaien voor de afvalkosten.
“Dit is erg frustrerend. We gaan uit van ieders goede bedoeling, maar kom tijdens onze openingstijden”, roept Marja Vermaning van Dorcas iedereen op. ¬†Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur kunt mensen hun spullen inleveren, mits geschikt voor het assortiment. Adres van de winkel is Schering 25 in Genemuiden.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore