19 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gymgroepen SV Hasselt geven demonstratie bij De Hazelaar

Geplaatst op: 1 september 2017

Twee gymgroepen van S.V.Hasselt gaven deze week een demonstratie sportacrobatiek en minitramp springen bij De Hazelaar. Het was gezellig druk en de bewoners stelden het zeer op prijs dat ze verrast werden door een optreden. Tijdens de demonstratie konden ook kinderen uit het publiek meedoen samen met de turnsters. Dat was een groot succes, veel kinderen mochten onderdelen uitproberen.

Vanaf maandag 4 september gaan de lessen weer beginnen en iedereen is welkom om een gratis proefles mee te doen. Het volgende event is de jubileumuitvoering  op 11 november, waarin alle leden van jong tot oud hun beste beentje voor zetten. De voorbereidingen zijn nu al in volle gang.

Lijkt het je leuk om lid te worden, kijk dan op svhasselt.nl voor informatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore