19 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Giethoornse Taferelen wint optocht, Hasselter taferelen vooral gezellig

Geplaatst op: 2 september 2017

Giethoornse Taferelen viel zaterdag het meest in de smaak bij de jury van de optocht van het Euifeest. Met een redelijk voorsprong bleef de wagen Klimaatverandering voor. Dat maakte de organisatie zaterdag bekend voor De Herderin, waar veel mensen zich hadden verzameld voor de prijsuitreiking. We Don’t Care About Nature maakte het podium vol. Boer Harms, Safarigangers en Racemonster wonnen bij de kinderen de eerste drie prijzen.

De band At your Service maakte de tijd voor de prijsuitreiking vol met prettig in het gehoor klinkende popklanken. Een mooi onderscheid met de vele Nederlandstalige muziek die op de andere podia was te horen, waaronder een deejay van RadioNL op de kaai. Bij al die podia en op de Euimarkt was veel volk aanwezig, naar Hasselt gelokt door het onverwacht mooie weer.

Dat zorgde voor een gezellige Euifeest-sfeer die vanavond tot in de laatste uurtjes ongetwijfeld verder wordt verhoogd. Hasselt mag dan terugkijken op een mooie week, waarbij het weer op wat inzinkingen na ook mooi meewerkte.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour