19 september 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene houdt slagwerkmiddag met workshops

Geplaatst op: 4 september 2017

Irene tijdens het Corso in Vollenhove

Christelijk Fanfarekorps Irene houdt 16 september een slagwerkmiddag in haar eigen clubgebouw aan de Eikenlaan. Het korps nodigt iedereen uit die altijd al een keer een trommel of bijvoorbeeld de marimba wilde uitproberen.

Instructeurs Kees Does en Roland Westra geven die middag verschillende workshops. Opgeven voor deze middag kan via een mailtje naar: leerlingbegeleider@irenehasselt.nl. Voor wie enthousiast is geworden na deze middag en 7 jaar of ouder is, kan zich opgeven voor tien gratis slagwerklessen bij Irene.

Irene is in haar 60-jarig jubileumjaar actief verder gegaan deze zomer. Na de vakantie leverde het korps een bijdrage aan de corsoweek in Vollenhove en gaf men acte de presence tijdens het Euifeest. Helaas viel het traditionele concert op de Markt in het water door de weersomstandigheden. Een spontane buitenrepetitie vorige week maakte gelukkig veel goed.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore