19 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Heerengracht smult van prijs Wendy Bloemink

Geplaatst op: 7 september 2017

Wendy Bloemink is winnaar geworden van de “Deel en win actie” van Tasttoe, het bedrijf van Sanne Snoek en Erik Poetsma. Met deze actie kon je een heerlijke doos koeken/brownies winnen voor jezelf of een ander. Via deze Facebookactie vond Wendy dat de Heerengracht de lekkere koeken wel verdiende voor alle inspanningen die geleverd zijn in het kader van Hassailt en het Euifeest: de gracht netjes maken, de schepen van stroom voorzien en af en toe ook gezellig een borreltje met de schippers drinken enz..

De bewoners van de Heerengracht toonden zich gastvrije mensen. Wendy kwam met haar opgave als winnaar uit de
bus en donderdagavond vond de uitreiking plaats tijdens het koffiedrinken, na het opruimen van de versiering van het Euifeest. Erik Poetsma, ook bekend als meester Erik, overhandigde de koeken/brownies aan Wendy waarna men
zich tegoed kon doen aan deze heerlijke versnapering.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore