25 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jeugdronde van Hasselt op de kalender

Geplaatst op: 8 september 2017

Op zaterdag 16 september wordt de Jeugdwielerronde van Hasselt verreden. Zoals gewoonlijk wordt er gestart en gefinisht in de Hasseltse woonwijk Terwee’s Hoek. Het parcours loopt via Sikkel, Gareel, Lamoen en Zicht weer terug naar de Sikkel. In de Sikkel bevindt zich start en finish.

Vanuit de organiserende wielervereniging “WV Noordwesthoek” zullen veel wielrenners aan de start staan. Hieronder ook de Hasselters; Lucas Trapman (leeftijdscategorie 1) en Fien Winters (leeftijdscategorie 4). Vanuit omliggende dorpen en lid van de organiserende vereniging staan aan de start; Aron vd Sluis, Naomy Mulder, Joelle Eenkhoorn, Lisa van der Veen, Elise Timmerman, Joyce Mulder, Isa Naberman, Carmen van der Veen en Cas de Wilde

Na het jeugdgedeelte zullen de amateurs de strijd met elkaar opnemen in hun wedstrijd op hetzelfde parcours waar ook de jeugd hun wedstrijden op verreden.

Tijdens de wielerronde kunnen omwonenden niet hun woning bereiken per auto, daarom worden bewoners verzocht deze buiten het parcours te plaatsen.

Het parcours wordt omstreeks 09.15 uur afgesloten. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur en duren tot ongeveer 15.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore