18 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Blauwvingerrally zorgt voor blije gezichten

Geplaatst op: 9 september 2017

Tekst en foto's Gerrit Slurink

De Blauwvingerrally deed zaterdag Hasselt aan. De Stichting Blauwvingerrally is in 2006 opgericht en is een initiatief van een aantal ondernemers/autoliefhebbers met het hart op de juiste plaats.

De stichting heeft als doel om voor (chronisch) zieke kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar een bijzondere, exclusieve culinaire, autorit te organiseren. Onder het motto “Een dag niet ziek”  kunnen de kinderen genieten van een dag meerijden in deze exclusieve auto’s.

Om 12.00 uur kwamen de Ferrari’s, Porsche’s, Lamborghini’s, Aston Martins, Audi R8 enz. aan op de Grintwal, waar men overstapte op de m.s. Zuiderzee voor een culinaire boottocht van zo’n anderhalf uur, verzorgd door Kontento. Intussen kreeg een groot aantal mensen lucht van het verblijf van deze auto’s en kon men deze uitgebreid bewonderen. Auto’s in de prijsklasse van zo’n vier ton waren geen uitzondering.

Zo rond de klok van half twee stapten de kinderen met hun coureurs weer van boord om weer plaats te nemen in hun auto’s om vervolgens met grote snelheid, om het prachtige geluid van de motoren te benadrukken, de Grintwal te verlaten en hun prachtige dag voort te zetten. Dat ze genoten was aan hun gezichten te zien.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore