19 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Barbier Serkan hanteert ruimere openingstijden

Geplaatst op: 13 september 2017

Barbier Serkan opent voortaan zijn zaak ook op maandag, om zijn klanten tegemoet te komen. “Ik voel me erg welkom hier”, zegt de kapper, die in augustus van start ging in de Langestraat in Genemuiden. Na een maand blikt hij met genoegen terug: “Ik heb veel klandizie, ik ben dankbaar.”

Omdat er genoeg klandizie is, opent Serkan zijn zaak tot het eind van het jaar ook op de maandagen. Daarmee is de zaak elke dag van 10:00 tot 21:00 uur open. Op zaterdag gaat de barbershop al om 7:00 uur ’s morgens open. Daarbij is de kanttekening dat ’s avonds alleen op afspraak is. Overdag is beide mogelijk: een afspraak maken kan, maar gewoon binnenlopen ook.

De barbier was voorheen gevestigd in Marknesse maar verhuisde een maand geleden naar Genemuiden. Hij voelde daar, als herenkapper, een gat in de markt. Hij vulde ook letterlijk een gat op: het pand dat kapsalon Double Boost even daarvoor verliet, werd door hem betrokken. Een afspraak met de barbier kan gemaakt worden door te bellen of appen naar 06-85008742.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour