19 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ronde van Hasselt met echte thuiswedstrijd voor Lucas

Geplaatst op: 16 september 2017

In de straten van Ter Wee’s Hoek werd zaterdag gestreden om de titels van de Ronde van Hasselt. In verschillende leeftijdscategorie├źn werd er over de hele dag gestart en gefinisht. Namens de organiserende vereniging Noordwesthoek stonden meerdere leden op het wedstrijdformulier waaronder twee Hasselters: Fien Winters (12) en de jonge Lucas Trapman (8) die nog net niet in zijn achtertuin zijn debuut maakte als wedstrijdrenner.

Lucas eindigde niet in de bovenste regionen maar was heel tevreden over zijn eerste wedstrijdervaring vertelt organisator Arjan Winters. Zijn eigen dochter Fien, die acteerde in de leeftijdscategorie 4 kwam als achtste over de meet. Zij ondervond hinder van een net-niet-valpartij vlak voor haar waardoor de groep brak, en zij met het tweede clubje finishte.

In de ochtend hadden de jongste deelnemers het aardig te verduren met de vele regenbuien en nat wegdek. In de middag verbeterde dat voor de oudere jeugd en de amateurs.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore