21 september 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Junioren TTV Hasselt boeken mooie overwinning

Geplaatst op: 18 september 2017

Nadat TTV Nevanco vorige week bij Lexis Notarissen Zuidwolde officieel is gewijzigd in TTV Hasselt, behaalde het juniorenteam op zaterdag 16 september 2017 een 4-6 overwinning in Heino. Het seniorenteam moest in Harderwijk genoegen nemen met een 6-4 nederlaag.

Bij de junioren wist Quinten Beugeling zijn drie wedstrijden te winnen. Ook Lukas Zwanepol en Max Louw speelden goed. Max was goed voor twee overwinningen en Lukas nam één winstpunt mee naar huis. Bij de senioren won Abel Gellings zijn drie wedstrijden en bleek Gerrit Michel goed voor één winstpunt. Helaas wist Henk Veldhuijsen zijn wedstrijden niet te winnen.

Graag ziet TTV Hasselt de vereniging groeien en dus worden binnenkort alle basisscholen in Hasselt gevraagd het Tafeltennis Scholen Toernooi bij hun leerlingen onder de aandacht te brengen. Wie al eerder belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore