23 april 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Groen licht voor uitbreiding Condor

Geplaatst op: 21 september 2017

Nu de omgevingsvergunning nog, en dan mag Condor Carpets gaan uitbreiden. De gemeenteraad gaf donderdag groen licht voor de plannen van het bedrijf. Dat wil aangrenzend aan de huidige panden een nieuwe productiehal en expeditieruimte bouwen, richting de Werkerlaan.

Een mooie impuls voor de werkgelegenheid, volgens Klaas Eenkhoorn van de PvdA. “Kan er ook gekeken worden naar mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt?”, vroeg hij aan wethouder Speksnijder. Hij stelde verder blij te zijn dat Condor de toekomst zonnig tegemoet ziet.

Ook de rest van de raad had lovende woorden over voor het plan. Henk Braamskamp (Gemeentebelangen): “Het plan is met grote spoed tot ons gekomen. Dat heeft veel voeten in aarde gehad, dus we zijn blij dat het er nu ligt.” Henk Selles van het CDA noemde het plan een mooie ontwikkeling.

ChristenUnie-raadslid Marc Ooms vroeg zich nog af wat er met de kruising Euroweg/Werkerlaan moet gebeuren, omdat er meer vrachtwagens komen en de Werkerlaan veelal door schooljeugd gebruikt wordt.

Daar wordt naar gekeken, volgens Speksnijder. Ook het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is “een puntje wat we mee kunnen nemen.”

Gepubliceerd door admin

2 reacties op “Groen licht voor uitbreiding Condor”

  1. He CDA nog een verkeerspunt fietspad over de dijk richting werkenlaan gevaarlijke oversteekplaatsen 1ste richting schagen 2e bij rotonde zangwinnen Europaweg

  2. ach niet getreurd effe een tunneltje er onder door en het probleem is binnen een week opgelost.

Contour