27 november 2022 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gymnastiekvereniging verkoopt weer speculaas

Geplaatst op: 22 september 2017

Leden van Gymnastiekvereniging SV Hasselt komen ook dit jaar weer langs de deuren om gevulde speculaas te verkopen. Van maandag 2 t/m zaterdag 7 oktober zijn leden van de vereniging op pad. De opbrengst van deze actie is ook dit jaar weer in zijn geheel bestemd voor de vereniging. Ook dit jaar is bakker Frijling uit Dalfsen bereid gevonden om heerlijke speculaas te leveren.  

De speculaasactie is een belangrijk extraatje voor de vereniging omdat ze de contributie zo laag mogelijk willen houden en daarnaast wordt een gedeelte gereserveerd voor nieuwe toestellen. De Hasselter gymnastiekvereniging heeft ruim 150 leden en ze geeft les aan kinderen vanaf 3,5 jaar, maar ook ouderen kunnen deelnemen aan diverse groepen. Bewegen is gezond, voor jong en oud en voor iedereen op elk niveau. De gymnastiekverening is een bloeiende vereniging, maar de extra inkomsten uit de jaarlijkse speculaasverkoop zijn van harte welkom. De leden melden zich ieder jaar weer enthousiast aan om vrijwillig langs de deuren te gaan en zo een steentje bij te dragen aan de vereniging.  Dit jaar bestaat SV Hasselt 50 jaar. Dit jubileum zal groots gevierd worden met een uitvoering op 11 november. Lijkt het u/jou ook leuk om mee gymmen, kijk dan eens op onze website. Iedereen is van harte welkom!

www.svhasselt.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour