16 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geen winst voor tafeltennissers

Geplaatst op: 25 september 2017

Zowel het seniorenteam als het juniorenteam van TTV Hasselt kwam afgelopen week in actie. De senioren verloren thuis met 2-8 van TTV Kampenion. In hun uitwedstrijd bleek TTV Bosman Wezep te sterk voor de junioren, er werd met 3-7 verloren.

Het zat de senioren ook niet mee. Gerrit Michel was licht geblesseerd, Jan Schelhaas had last van zijn schouder en Henk Veldhuijsen mistte de focus. Ondanks zijn blessure wist Gerrit toch in twee overtuigende driesetters de twee winstpunten voor TTV Hasselt in de wacht te slepen. Bij de junioren wisten Lukas Zwanepol, Quinten Beugeling en Max Louw ieder een wedstrijd te winnen, maar daar bleef het bij. Wel speelde Max nog een spannende vijfsetter, waarin hij de winst nipt aan zijn tegenstander moest laten.

Iedere week traint TTV Hasselt onder leiding van Freek Dekker in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour