19 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorlezen op woensdagmiddag weer van start

Geplaatst op: 27 september 2017

Het voorlezen op de woensdagmiddag is weer begonnen! Na een zomerstop zijn de vrijwilligers weer vol enthousiasme begonnen om voor te lezen in de bibliotheek Hasselt.

“Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de voorlezer! Bovendien is voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Het is goed voor de taalontwikkeling, leren luisteren en het stimuleert de fantasie. Veel redenen dus om dit voorleesuurtje te organiseren!”, aldus de organisatie.

“Af en toe voegen we er ook iets extra’s toe deze voorleesmiddagen, zoals op woensdagmiddag 4 oktober.. dan gaat Gerda Buter poppenkastspelen voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Als leerkracht op de PWA school en als moeder deed ze dit al vaker, maar nu kunnen de kinderen in de bibliotheek komen genieten van een Jan Klaasen verhaal. Deze aloude verhalen zijn nog steeds een groot plezier voor jong en oud.”

Vanaf 1 januari 2017 is er iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur een voorleesuurtje in de bibliotheek Hasselt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore