25 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jaarlijkse koekverkoop voor Irene

Geplaatst op: 16 oktober 2017

Leden van Christelijk Fanfarekorps Irene gaan ook dit jaar in Hasselt langs de deuren om koek te verkopen tijdens de jaarlijkse koekactie. Van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober gaat de vereniging in de avonduren op pad. Dit jaar wordt er net als vorig jaar heerlijke speculaas- en karamelkoek verkocht, geleverd door Van Dijk Banket uit Zwartsluis.

De opbrengst van deze actie is ook dit jaar in zijn geheel bestemd voor de vereniging. De koekactie is een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Van opbrengsten van acties, zoals de koekactie kan de vereniging nieuwe muziek kopen, leuke optredens organiseren en wil het goede resultaten behalen op concoursen. Zaterdag 4 november a.s. staat het jubileumconcert van de 60-jarige vereniging op de agenda, waaraan ook ca. 75 oud-leden aan deelnemen. De voorbereidingen en repetities voor dit concert zijn in volle gang.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore