22 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 kraakt koploper Hattem

Geplaatst op: 21 oktober 2017

Foto Wim Poelhekken

Waar velen een moeizaam seizoen voor Olympia ’28 verwachtten, blijkt de ploeg van nieuwe trainer Jarrisch Keizer voorlopig verrassend goed mee te komen in de derde klasse. Koploper Hattem werd zaterdag met een zware 6-3 nederlaag naar huis gestuurd.

Voor rust leek Olympia zelfs naar een monsterscore uit te lopen. De Hasselters konden de thee naar binnen slurpen met een 4-0 voorsprong. Twee keer Zekveld, Sanders en Rooskens zorgden voor de doelpunten. Hattem kwam na rust terug tot 4-1, maar Bonhof antwoordde meteen met de 5-1. Vervolgens kwam de koploper terug tot 5-3, maar Kroek benutte een strafschop en zorgde daarmee voor de definitieve nekslag voor Hattem.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore