29 oktober 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jury meest ‘positief’ over foto Bernita van Dijk

Geplaatst op: 25 oktober 2017

Bernita van Dijk heeft de fotowedstrijd gewonnen die Fotoclub Positief rond HasSailt organiseerde. Vanaf 1 september hingen de foto’s van de tien genomineerden in de bibliotheek. Dinsdagavond werd daar  tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaar bekend gemaakt.  

Jurylid Jan Palland gaf een beschrijving van de tien genomineerde foto’s. Hij vond de foto van Bernita van Dijk het mooist en het  meest passen bij het gekozen thema.  De foto geeft een prachtig beeld van het grote aantal vaartuigen aangemeerd aan de kade tegen de achtergrond van historische bouwwerken, waaronder de molen.

Kees van de Klocht, voorzitter Hassailt, mocht daarna aan de winnares de prijs overhandigen. Dat is een vergrote afdruk van de foto op aluminium. De zwart-wit foto komt hierop prima tot zijn recht. De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij zowel de winnende foto als  de andere genomineerde foto’s nog een keer konden worden bekeken. De expositie in de bibliotheek duurt nog tot eind november.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore