23 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wind ‘zeer zelden’ oorzaak schade bushokjes

Geplaatst op: 31 oktober 2017

“Het zou kunnen, maar het komt zeer zelden voor. Wij hebben zelf nog nooit meegemaakt dat puur de wind oorzaak was van het stukgaan van abri-ruiten.” Aldus een woordvoerder van de Provincie Overijssel , eigenaar van de meeste bushokjes in de provincie en ook die bij De Scheepswerf.

Op deze site maakten wij zondag melding van het sneuvelen van een ruit van een abri bij De Scheepswerf. Aangenomen word door de redactie en veel Hasselters dat vandalisme de oorzaak is van de schade. In enkele reacties op de facebookpagina van HasseltActueel werd gemeld dat het ook om stormschade zou kunnen gaan. Als gevolg daarop is navraag gedaan bij de provinciale overheid. De provincie houdt dus gewoon rekening dat ook in het laatste geval in Hasselt tenminste een rondslingerend voorwerp de schade heeft veroorzaakt. Of dat voorwerp door de wind of een vandaal werd gedirigeerd blijft vervolgens onbekend.

Een nieuwe ruit kost de gemeenschap overigens om en nabij 75 euro.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore