19 september 2020 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vacatures bij Schuttersmagazijn

Geplaatst op: 2 november 2017

Drukkerij Schuttersmagazijn B.V. te Hasselt is marktleider in het produceren van mediaproducten. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van offsetdruk, print, opslag, distributie en verlenen daarnaast diverse onlinediensten. Moderne bestelsystemen en dynamische mediatools worden ingezet om onze serviceverlening te versterken.

Wij zijn op zoek naar leerling & ervaren Offsetdrukkers m/v (Fulltime) De Vacature Offsetdrukker: Als offsetdrukker ben je in staat om kwaliteitsdrukwerk te vervaardigen op onze Komori drukpersen(5-, 8- en 10-kleuren). Je bent een ervaren offsetdrukker met hart voor het grafische vak. Je bent flexibel en beschikt over de juiste ervaring en opleiding, zodat je direct zelfstandig inzetbaar bent.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 3- of 5-ploegenidenst. Heb jij ruime ervaring als offsetdrukker? En vind je werken in een 3- of 5-ploegendienst geen probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De Vacature Leerling drukker:

De leerling drukker volgt intern een opleiding tot het vak van drukker. Daarnaast worden er externe opleidingen gevolgd. Tijdens het opleidingstraject maakt de leerling stap voor stap kennis met de drukpers, materialen en druktechnieken. Gedurende de opleiding ga je steeds zelfstandiger werken om uiteindelijk de eindverantwoordelijkheid te krijgen over een drukpers.

Aanvullende informatie Wij bieden een leuke baan bij een toonaangevende onderneming in de markt. Een plezierige en informele werksfeer. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie? Zie www.smg-groep.nl of neem telefonisch contact op met Frans Bijman, manager operations via 038-4778877 of mobiel 06-22802574.

Je sollicitatie (motivatiebrief + CV) zien wij graag tegemoet per e-mail: f.bijman@smg-groep.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore