19 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Volle Prinsenhof voor jubilerend Irene

Geplaatst op: 4 november 2017

“Er zitten er aardig wat…”, zegt Beja Postma met gevoel voor understatement. De voorzitter van Irene opent het jubileumconcert met een korte toespraak en kijkt uit op een volle Prinsenhof. Met een volle parkeerplaats en een wachtrij om naar binnen te komen was die drukte al aangekondigd.

Zestig jaar Irene werd de hele zaterdag gevierd met onder meer een reünie. Dat leverde een mooie dag op met volgens Postma ‘veel herinneringen en verhalen, ook sterke verhalen’. Zeventig reünisten maakten zich bovendien op voor het concert van zaterdagavond. Velen deden mee aan het grote jubileumconcert. “Voor sommigen een fluitje van een cent, voor anderen een harde dobber”, aldus Postma.

Desondanks leverde het volgens haar een concert op waar het ‘plezier van samen muziek maken’ van afspatte. De voorzitter opende het concert met een gebed. Daarin dankte zij voor het feit dat in Nederland de vrijheid bestaat om christelijke muziek te maken. Dat was de opmaat voor een mooi concert, onder meer bijgewoond door burgemeester Bilder.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour