22 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Deel vakantiehuizen Molenwaard mogelijk permanent bewoond

Geplaatst op: 6 november 2017

Een aantal recreatiewoningen bij de Jachthaven Molenwaard mogen in de toekomst legaal permanent bewoond gaan worden. De VVE Molenwaard heeft in september daar al over gesproken met wethouder Speksnijder. In dat gesprek heeft de VVE (Vereniging van Eigenaren) de wens geuit om permanente bewoning op het park te legaliseren.

De VVE wil met het voorstel ook aanhaken bij de veranderingen die op touw zijn voor het Bodewes-terrein. Daar wil de gemeente nieuwe woningen voor recreatie realiseren. De VVE hoopte dat gegeven als ‘wisselgeld’ te kunnen gebruiken voor de legalisering van de oudere recreatiewoningen. Dat plan wees de gemeente af, maar wil de woning-eigenaren wel tegemoet komen door de mogelijkheden van legalisatie te onderzoeken. De overheid hanteert een aantal voorwaarden voordat een recreatiewoning permanent bewoond mag worden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore