22 september 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Junioren TTV Hasselt winnen opnieuw

Geplaatst op: 6 november 2017

Het juniorenteam van TTV Hasselt is goed op dreef. Afgelopen zaterdag werd er opnieuw gewonnen, dit keer met 6-4 in een thuiswedstrijd tegen TTV Heino. Een zwaar bevochten overwinning, want met maar liefst vijf vijfsetters kende de wedstrijd een spannend verloop.

In de eerste drie partijen wist alleen Quinten Beugeling zijn partij te winnen. Lukas Zwanepol en Max Louw moesten de meerdere in hun directe tegenstander erkennen. De daarop volgende dubbel werd wel gewonnen, wat de stand weer in evenwicht bracht. Na de dubbel won Quinten ook zijn volgende twee partijen en wisten ook Lukas en Max allebei nog een punt te pakken, wat de overwinning net de kant van TTV Hasselt op deed vallen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore