25 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hoentjen lijsttrekker PvdA gemeenteraadsverkiezingen

Geplaatst op: 11 november 2017

Op de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid is met algemene stemmen Jannet Hoentjen gekozen als de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Jannet, directeur van de Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland is bepaald geen onbekende in de lokale politiek. Na een periode van afwezigheid ‘aan het front’ gaat ze na de verkiezingen de fractie aanvoeren.

“Het zou voor de politiek in Zwartewaterland goed zijn wanneer er meer evenwicht zou komen tussen de coalitie en de oppositiepartijen’, meent Jannet. “De afgelopen periode was van enige balans geen sprake, waardoor het geluid van andersdenkenden (anders dan het grote SGP/Christen Unie/ CDA blok) nauwelijks werd gehoord. Wij willen een gemeenteraad waarin iedere burger zich vertegenwoordigd en gehoord voelt”, aldus Hoentjen

De vergadering stelde ook de hoofdlijnen van het verkiezingsprogramma vast. Tot de ledenvergadering van december kunnen leden echter nog suggesties aanleveren voordat het programma definitief wordt vastgesteld.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour