25 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

PvdA-speldje voor jubilaris Henk Trinks

Geplaatst op: 12 november 2017

Henk Trinks kreeg deze week het speldje voor 25 jaar lidmaatschap van de Partij van de Arbeid opgespeld. Naast het speldje ontving Henk uit handen van fractievoorzitter Astrid Dijkstra ook een felicitatiebrief van het partijbestuur en een mooie bos bloemen, uiteraard met rode rozen!

Henk heeft in de afgelopen jaren zijn sporen bij de PvdA Zwartewaterland zeker verdiend. Samen met zijn vrouw was hij jarenlang beheerder van PvdA-gebouw LinksAf. Henk had oog voor verhuur aan mensen met een smalle beurs, die dankzij de beschikbaarheid van LinksAf hun verjaardag konden vieren.

Ook nadat Henk was gestopt met het beheer van LinksAf is hij een actief lid gebleven. Henk heeft met name oog voor de belangen van de senioren(activiteiten) in onze gemeente. Voor de fractie vormt Henk een belangrijk paar ogen en oren.

De PvdA Zwartewaterland is blij en dankbaar voor de inzet van Henk en wij feliciteren hem van harte met dit mooie jubileum.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore