18 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorlopig programma radiomarathon bekend

Geplaatst op: 13 november 2017

Stichting Zwartewaterland Helpt gaat op 21, 22 en 23 december weer 65 uur radio maken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die ziek zijn. Dit jaar draaien de radiomakers muziek voor Stichting Hartekind. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een aangeboren hartafwijking.

Zwartewaterland Helpt heeft inmiddels een voorlopige programma in elkaar gezet. Hierin staan een paar nieuwe programma’s ten opzichte van voorgaande edities. Zo zal Johan Lageveld uit Zwartsluis ieder dag het programma Musicbox ten gehore brengen en neem KlaasJan Barneveld uit Genemuiden ook een muziekprogramma voor z’n rekening.

Los van de programmering worden ook tal van acties gehouden voorafgaand, tijdens, maar ook na de non- stop radio-uitzending. Momenteel doet Zwartewaterland Helpt mee met de Coöperatieweken van de Rabobank. Hiervoor kan door leden van de Rabobank nog gestemd worden tot en met 15 november. Tijdens de driedaagse zal er een bierproeverij zijn, kun je bingo spelen, is er een kinderdisco voor de jeugd en zijn er tal van sportevenementen.

In het nieuwe jaar houdt het Hasselts Fanfare nog een benefietconcert en wordt in Genemuiden weer een grootse spinningmarathon gehouden. Verenigingen kunnen zich nog steeds aanmelden ook voor activiteiten in januari of februari 2018 om aan te sluiten bij deze goed doelen actie.

Speciaal voor alle scholen heeft Zwartewaterland Helpt de spaaractie ‘Kind zijn, hart nodig!’ ontwikkeld. Dit is een spaarpot in de vorm van een hart, die kinderen zelf in elkaar kunnen knutselen. Tijdens de radiomarathon kunnen de kinderen het hart, het liefst gevuld met wat spaargeld voor het goede doel, inleveren bij Onder de luifel. En wie dat doet, komt misschien wel op de radio.

Kijk voor meer info en het laatste nieuws op www.zwartewaterlandhelpt.nl of volg ons via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore