19 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vier weken wegwerkzaamheden Eiland

Geplaatst op: 15 november 2017

Vanaf 20 november is het Eiland gestremd door wegwerkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid. Afhankelijk van de voortgang en de weersomstandigheden duurt het werk ongeveer vier weken. Het gaat om het weggedeelte vanaf de brug Heerengracht tot aan kruispunt met Eikenlaan. De wegfundering en wegverharding worden vervangen. Dit gebeurt met nieuw materiaal en vrijgekomen stenen.

Het Eiland is gedurende de werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer. De stremming begint bij het kruispunt Burgemeester Royerplein-Hoogstraat-Markt. Dit wordt aan het begin van de Hoogstraat met borden aangegeven.
Voor bestemmingsverkeer Ridderstraat vervalt tijdens de eerste dagen van het werk het eenrichtingsverkeer. Deze tijdelijke maatregel geldt totdatĀ het straatwerk op het kruispunt Eiland-Heerengracht klaar is.
Vanaf de Buiten Enkpoort richting het centrum is het Eiland gestremd voort het (brom)fietsverkeer. Hiervoor geldt een omleiding via Eikenlaan, Gasthuisstraat en Nieuwstraat.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore