19 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Politie gaat controleren op sluipverkeer

Geplaatst op: 16 november 2017

Gemotoriseerd sluipverkeer negeert de bebording op de Werkerlaan. Dat constateert wijkagent Bertri Post na klachten. Het sluipverkeer lijkt te ontstaan door de werkzaamheden aan de N331.

Volgens Post levert dat veel gevaarlijke situaties op. “Wij gaan controleren!”, belooft hij.

Gepubliceerd door admin

4 reacties op “Politie gaat controleren op sluipverkeer”

  1. Laat ze dan eerst is zorgen voor een goed alternatie als je wel naar mastenbroek moet. en dat ze niet van je verwachten dat je via Genemuiden rijd met de auto. vooral als de boerderij waar je moet zijn aan de kant bij stadshagen staat. Volgens mij is iedereen meer gebaat bij een veilige snelheid toen wij daar fietsten vlogen ze ook voorbij. Het bekende als een koe verdrinkt demt men de put verhaal.

  2. Supper dat ze er gaan controleren ma ov helpt weet ik niet ook al zijn we geen werzaam heden de werkenlaan word altijd als sluip weg gebruikt ondanks de borden en die stoplichten heeft geen zin ze wachten toch wel om te kunnen race

  3. Prachtig dat er gecontroleerd gaat worden! Maar gemeenten Zwartewaterland en Zwolle, wordt het niet eens hoog tijd om uitgebreidere maatregelen te nemen tegen hard rijdend sluipverkeer? Een bord alleen helpt duidelijk niet genoeg!

  4. Mooi zo ,ik hoor ook van onze fietsende kinderen dat er vaak auto’s rijden met hoge snelheid.erg gevaarlijk

Nightstore