19 september 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Foute Party trekt voornamelijk Hasselters

Geplaatst op: 23 november 2017

Sporthal De Prinsenhof gaat zaterdag weer open voor de Foute Party. Ad’vundum en Kontento organiseren dat feest voor de vierde keer. En het is niet zomaar een feest, zegt Dunja de Bruin van Ad’vundum.

Zo komen dit jaar De Sjonnies en Het Feestteam optreden. “Het is dus niet een avond waarbij er alleen een DJ draait”, zegt De Bruin. Ze rekent dit jaar op zo’n 500 bezoekers. “En dat zijn vrijwel allemaal Hasselters. De laatste jaren loopt het aantal bezoekers wat terug, nadat de eerste editie bijna uitverkocht was.

Daar is wat op gevonden. “Er viel altijd een grote groep buiten de boot, omdat de leeftijdsgrens op 18 lag”, zegt De Bruin. Daarom is besloten die grens te verlagen naar 16. Omdat 16- en 17-jarigen geen alcohol mogen drinken, wordt er gewerkt met leeftijdsbandjes, zoals ook bij de feesttent.

16- en 17-jarigen krijgen dan een bandje met de kleur die aanduidt dat ze geen alcohol mogen consumeren. “En als je wel alcohol mag, krijg je een bandje met een andere kleur.” De bandjes worden uitgereikt bij de ingang, meteen met de ticketcontrole. “En als er dan toch mensen onder de 18 alcohol drinken in de zaal, dan komt het in ieder geval niet van de bar.”

De Foute Party, waarbij een verkleedpartij gewenst, maar niet verplicht is, begint om 21:00, de deuren gaan open om 20:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop (Bij Ad’vundum en De Herderin) 15 euro en aan de deur 20. Om 1:00 uur is de party afgelopen.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore