22 september 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Huizenbezichtiging Bonthuis Vaartjes live op Facebook

Geplaatst op: 27 november 2017

Als eerste makelaar in de gemeente verzorgt Bonthuis Vaartjes Makelaars een live bezichtiging via Facebook.

Aanstaande woensdag om 13.00 uur laat makelaar Freek van den Berg een woning in z’n geheel live laten zien via Facebook. Zo’n live bezichtiging biedt veel voordelen voor zowel een woningzoeker als de verkoper.

Waarom Facebook Live ?
Social Media zijn hot. Al jaren is Bonthuis Vaartjes één van de actiefste makelaars op Social Media. Een live bezichtiging sluit daar goed bij aan. Het is een manier om een nog groter publiek te trekken voor een woning, daarnaast wil kantoor zich blijven vernieuwen en onderscheiden in de woningmakelaardij. De live bezichtiging is te volgen via www.facebook.com/bvmakelaars

Bonthuis Vaartjes Makelaars werd onlangs verkozen tot ‘woningmakelaar van het jaar 2017’ voor de provincie Overijssel.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore