21 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Linde viert 5-jarig bestaan met mooie acties

Geplaatst op: 28 november 2017

Meer dan 21000 kopjes koffie geserveerd, bijna evenveel broodjes gesmeerd en ongeveer 2000 taarten gebakken. Het zijn actuele cijfers die op de website staan van De Linde, dat vrijdag haar vijfjarig bestaan viert. Het bijzondere initiatief van de JP van den Bent stichting viert het lustrum met een paar fraaie acties.

1 december 2012 opende het grand café/winkel/atelier officieel de deuren voor publiek. Een team van professionals draait de zaak samen met bijna 30 deelnemers met een verstandelijke beperking. Zowel het het grand café als de winkel lopen op volle toeren, en dat wordt vanaf vrijdag gevierd.

Op de feestdag zelf genieten alle medewerkers samen van een uitgebreide brunch voor de zaak om 13.30 uur wordt geopend.

Dan de acties. In december krijgt iedereen die een gebakje besteld een gratis toef slagroom erbij geserveerd. In de maanden december tot en met april kunnen alle mensen die op vrijdag dineren tegen inlevering van hun kassabon meedingen om een gratis diner voor twee. Deze periode wordt elke maand een winnaar getrokken.

Koffiedrinken kan ook voordeliger de komende tijd met de jubileum-koffiekaart. Voor 10 euro kan deze worden gekocht, waarmee vijf kopjes koffie/cappuccino/thee kunnen worden gedronken.

Ook de winkel deelt uit deze feestperiode met het tijdelijk terugkeren van het succesnummer: De Browniemix. Deze zelfgemaakte potten waren lange tijd populair, maar ook heel bewerkelijk. Speciaal vanwege het jubileum is de mix weer even terug.

De Linde is ook favoriet bij theeliefhebbers. Zij kunnen genieten van een speciaal geselecteerde jubileum-thee.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore