25 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Geen vergunning voor bomenkap langs N331’

Geplaatst op: 4 december 2017

Tijdens de bomenkap afgelopen vrijdag

Frank Walstra is niet blij. Als aanwonende van de N331 beklaagt hij zich over de communicatie rondom de wegwerkzaamheden en de bomenkap vorige week vrijdag. In een brief aan de Provincie Overijssel schrijft Walstra dat de provincie niet voldaan heeft aan de meldingsplicht voor de kap en dat er geen vergunning is afgegeven. “Wanneer dit niet het geval is, is er sprake van een economisch delict en is dit strafbaar”, is zijn stevige aanklacht.

Hij meldt ook dat in een zaak (201602264/1/R3) bij de Raad van State over geluidsbescherming afgelopen week een voorziening is aangevraagd. “Daar is verzocht om de werkzaamheden N331 op te schorten in afwachting van het moment waarop op het ingediende beroepschrift is beslist”, schrijft Walstra.

In algemene zin beklaagt Walstra zich over alle ontwikkelingen omtrent de N331. Hij heeft als aanwonende en ondernemer in februari 2017 een klankbord-sessie bijgewoond. Daarna zou ook toegezegd zijn vóór de zomervakantie van 2017 nog bijeen te komen, maar dat heeft nimmer plaatsgevonden, aldus Walstra.

Provincie geeft in eerste reactie aan eerst Walstra persoonlijk te willen beantwoorden.

Voor de kap

 

Tijdens de bomenkap afgelopen vrijdag

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour