26 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tafeltennissers verliezen van Genemuiden

Geplaatst op: 4 december 2017

De senioren van TTV Hasselt hebben deze week verloren van buurman GTC uit Genemuiden. Zij verloren thuis met 2-8. De tafeltennissers hadden het moeilijk tegen Genemuiden. Alleen Abel Gelling won twee partijen. Henk Veldhuijsen en Jan Schelhaas vertrokken zonder winstpunten richting kleedkamer.
Zaterdag speelde het juniorenteam van TTV Hasselt een spannende thuiswedstrijd tegen TTV De Veluwe uit Apeldoorn. Er werd met 5-5 gelijk gespeeld. Bij de junioren traden Lukas Zwanepol, Quinten Beugeling en Max Louw aan. Quinten won alle drie zijn partijen, waarvan één in een vijfsetter. Ook Max wist een partij op zijn naam te zetten, net als de dubbel die hij samen met Quinten speelde.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore