23 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Veel jonge geslaagden bij Irene

Geplaatst op: 19 december 2017

Dertien jonge leden van Fanfarekorps Irene zijn onlangs geslaagd voor verschillende muziekdiploma’s. Die dag mochten zij tijdens een officieel examen laten horen wat zij in hun mars hebben. Alle dertien jongeren zijn opgeleid door Han Koek voor wie het ook een bijzondere ervaring was om zoveel leerlingen van één vereniging door het examen te loodsen.

De volgende muzikanten van Irene slaagden voor hun A-diploma: Nathan Bouwhuis (trombone), Jeroen Bruintjes (saxofoon), Nathan Bruintjes (trompet), Wouter Eshuis (saxofoon), Macoa Hilboezen (saxofoon) en Bjorn Ritsema (Trombone).

Het B-diploma werd behaald door: Emma Bergman (trompet), Sifra v.d. Berg (trombone), Jeanne de Jong (saxofoon), Linde Lassche (bugel), Sven Zielman (bugel) en Joel Zomer (trompet).

David Bergman behaalde met mooie resultaten zijn C-diploma (bugel).

Irene kijkt terug op een letterlijk zeer geslaagde dag. De jonge leden vormen een prachtige aanwinst voor het orkest. Bestuur en leden van Irene zijn trots op de prestatie van deze enthousiaste leden en wensen hen veel speelvreugde bij het orkest van Irene.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore