18 september 2020 Gebruikers online: 36
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Keizer nog minimaal een jaar langer bij Olympia

Geplaatst op: 21 december 2017

Jarrisch Keizer is ook komend seizoen trainer van Olympia’28. Dat maakt de voetbalvereniging bekend. De trainer uit Meppel tekent voor een jaar bij, met een optie op nog een keer.

De 39-jarige coach is bezig aan zijn eerste seizoen in Hasselt. Na elf wedstrijden bezet Olympia’28 momenteel de zevende plaats, op vier punten achterstand van nummer twee Oene. Ook in de districtsbeker was de Hasselter equipe succesvol. Na de poulefase, waarin Olympia onder andere Swift’64 (de huidige koploper in de derde klasse) en tweedeklasser Unicum achter zich wist te houden, stuntten Keizer en co. door eersteklasser ASV Dronten en later Columbia (koploper in de tweede klasse) uit te schakelen.

Keizer is blij met de nieuwe overeenkomst, zo meldt de website van Olympia. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Olympia’28”, reageert hij. “We hebben een leuke en enthousiaste spelersgroep waar naar mijn mening nog veel potentie in zit. Ik heb idee dat de club in beweging is en het is mooi om daar onderdeel van te zijn. Ik heb ooit gezegd dat Olympia een slapende reus is, die reus is door het enthousiasme van de hele vereniging nu wakker aan het worden.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore