19 september 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vet en papier-inzameling bij de Dorcaswinkel

Geplaatst op: 2 januari 2018

Bij de de Dorcaswinkel in Genemuiden staat vanaf donderdag 4 januari een container voor frituurvet en bakolie. Het ingezamelde vet wordt gerecycled tot biobrandstof door biodieselkampen.com. De vetten dienen aangeleverd te worden in de oorspronkelijke lekdichte verpakkingen.

En op verzoek van de gemeente staat er bij de Dorcaswinkel in Genemuiden nu ook een blauwe container voor oud papier. De opbrengsten van het papier en de vetten komen ten goede aan de projecten van Dorcas Hulp.

Tijdens openingstijden van de winkel kan papier en vet gedeponeerd worden in de daarvoor bestemde bakken bij het magazijn aan de zijkant van de winkel. Openingstijden van de winkel zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tot 15.45 uur kan iedereen bij het magazijn terecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore