23 september 2020 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Triviant weer op de kalender

Geplaatst op: 4 januari 2018

Op vrijdagavond 16 februari 2018 houdt de Stichting 2e/3e Wereldproject van de Gemeente Zwartewaterland weer de gezamenlijke Triviantavond Hasselt/Zwartsluis.  Net als vorig jaar in de DESZ-kantine te Zwartsluis.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor projecten van het 2e/3e Wereldproject van de Gemeente Zwartewaterland. Dit jaar voor twee projecten, voor de stichting “Mzuzu” die zich inzet voor schoon drinkwater voor dorpen in Malawi en voor de stichting “Hope4kids”. Deze stichting heeft als doelstelling kinderen een kans op een betere toekomst te bieden door hen één of twee keer per jaar op te nemen in steeds hetzelfde Nederlandse gastgezin.
Vorig jaar deden er 17 teams mee aan deze altijd weer spannende en bijzonder gezellige avond. Hopelijk melden zich dit jaar weer zoveel (of meer) teams aan zodat het opnieuw een fantastische avond wordt. Een team bestaat uit drie personen. U kunt meedoen als bedrijfsteam, familieteam, straatteam, verenigingsteam, of wat u zelf maar bedenkt. Doe mee, zoek zoveel mogelijk sponsors en neem uw eigen fans mee! Met meerdere teams meedoen kan natuurlijk ook!

Iedereen is welkom op deze avond. De toegang is gratis! Voor alle bezoekers hebben we meerdere zaalquizzen, waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Wanneer u zin hebt om mee te doen aan deze Triviantavond, dan kunt u zich opgeven bij
–       Tineke Boerhof, W.v.Russellstraat 28 Hasselt telefoon (038) 4772802,  en Henk Hooijer, Kiekendiefstraat 85 Zwartsluis,  telefoon (038) 3867862.
–       U kunt hen ook bellen wanneer u eerst wat meer informatie wilt.
Aanvang 19.30 uur in de DESZ-kantine, Cingellanden 1 te Zwartsluis

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore