20 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bosch Bloemen gaat verhuizen

Geplaatst op: 15 januari 2018

Bosch Bloemen heeft zaterdagmiddag om 13.00 uur de deur op slot gegaan op het oude adres aan de Klaas Fuitestraat. Om vervolgens in te pakken en de straat over te steken en alles weer uit te pakken in de prachtige nieuwe winkel aan de andere kant van de Klaas Fuitestraat nummer 19.

Er is de afgelopen tijd keihard gewerkt om er een mega mooie zaak van te maken en dat is in alle opzichten gelukt. Een enorm grote smaakvol gezellige Bloemen & Wonen zaak is Genemuiden rijker geworden hiermee.

Daarom nodigen Ard & Marjan & het hele Team Bosch Bloemen u van harte uit om hun nieuwe zaak te komen bekijken tijdens de open huisdagen op 18, 19 en 20 januari.

Ook zijn er leuke acties  zoals : Kidsactie knutsel en win, knutsel een mooie tulp en lever deze in op de open huisdagen! En op 20 januari is het ‘Tulpendag’ dan kunt u het hele weekend bij Bosch Bloemen uw eigen bos tulpen plukken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore